(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
POMALÝ HRNEC - španělák
Potřebné ingredience
Hovězí plátky na ptáčky, sůl, pepř, hořčice, cibule, kys. okurka, salám, vajíčko, celý pepř, bobkový list, nové koření
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme a v kastrůlku opečeme a vložíme na dno pomalého hrnce. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a naplníme ( já plním kys. okurkou, salámem a vařeným vajíčkem ), stočíme do závitku a dáme do hrnce na cibuli, podlejeme vodou, přidáme celý pepř, bobkový list, nové koření a zapneme hrnec na cca 6 hodin na LOW. Když jsou závitky měkké, vyndáme a zahustíme a necháme ještě povařit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
moschus
(upraveno)
24. 2. 2009, 18:52
Vypadají báječně.
Visnery
(upraveno)
22. 2. 2009, 22:57
Tento týden jdu do toho!!! dam vedet, jak dopadlo nemam rada klasicke recepty ceske kuchyne, ale kdyz to za me zvladne pomalak, tak proc ne