Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

POMALÝ HRNEC - španělák

0.0
POMALÝ HRNEC - španělák

Potřebné ingredience

Hovězí plátky na ptáčky, sůl, pepř, hořčice, cibule, kys. okurka, salám, vajíčko, celý pepř, bobkový list, nové koření

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a v kastrůlku opečeme a vložíme na dno pomalého hrnce. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a naplníme ( já plním kys. okurkou, salámem a vařeným vajíčkem ), stočíme do závitku a dáme do hrnce na cibuli, podlejeme vodou, přidáme celý pepř, bobkový list, nové koření a zapneme hrnec na cca 6 hodin na LOW. Když jsou závitky měkké, vyndáme a zahustíme a necháme ještě povařit.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

moschus 24. 2. 2009, 18:52
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Vypadají báječně.
Visnery 22. 2. 2009, 22:57
Tento týden jdu do toho!!! dam vedet, jak dopadlo :) nemam rada klasicke recepty ceske kuchyne, ale kdyz to za me zvladne pomalak, tak proc ne :)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie